Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Program

3-11 augusti 2024 kan du vara med på aktiviteter längs hela västkusten! OBS! Vi fyller på med aktiviteter löpande. Vandra med en guide, leta spökgarn i havet och besöka en forskningsstation är bara några exempel på allt du kan göra under Västerhavsveckan. Här hittar du allt som händer under veckan. Vi ses!

Använd sökfunktionen nedan för att hitta aktiviteter. Du kan filtrera din sökning efter kommun, kategori och datum.

Sök bland våra aktiviteter

#

A

B

C

D

E

F G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S T

U

V

W

X

Y

Z

Å

Ä

Ö

B

Hur kan hållbar mat odlas i havet? Kom och lär dig mer om framtidens mat från havet, gör ditt eget tångsalt och se vad som växer i kolonilotten!

D

Följ med på en upptäcktsfärd i den ätliga strandkanten med en marinbiolog och en tångexpert! Under Västerhavsveckan bjuder vi in till en liten exkursion där vi tillsammans letar ätliga saker i vatt...

Besöka toppsegelskonaren Kvartsita, experimentera, paddla kajak eller måla akvarell? Det är bara något av allt du kan göra när Västerhavsveckan besöker Donsö.

F

Den 11 augusti bjuder Västerhavsveckan på ett spännande program i Frihamnen, för både barn och vuxna.

Den okända maten från havet - Kennet Lundin från Göteborgs naturhistoriska museum och Klas Malmberg berättar om spännande mat från havet.

G

Följ med på en guidad tur på Göteborgs fiskauktion.

I
M

Nyfiken på nya produkter från havet? I år bjuder vi återigen på den marina matmarknaden i Fjällbacka.

P

Möt Linnea från Catxalot och inspireras till att använda tång i maten.

S

Västerhavsveckan bjuder på ett gediget program på Smögen. Det blir aktiviteter på Smögenbryggan, Kleven, i Kungshamn och på Hållö.

T

Kom till Smögens Fiskauktion den 5 augusti kl. 11-14 och prata med en marinbiolog och en tångexpert om spännande möjligheter för framtidens mat från havet.